Thursday, July 26, 2007

Staro lice ponovo na LOSTU


Ne znam kako ce se osecati Comic-book fanovi danas, ali sta je tu je... Kada su novinari culi da ce danas na konferenciji biti objavljena veoma znacajna informacija, sto je potvrdio Stiv Mek Firson ( predsednik ABC mreze ), nisu se smirili kao gladne ajkule dok nisu iz njega iscupali tu informaciju.

Neko pozvao jednog od glavnih producenata Damona Lindelofa, koji je podatak dao Stivu kako bi ovaj “nahranio” gladne novinare.

Harold Perrineau Jr. ( Michael ) se vraca u ekipu!!! Podsetimo se da je ostrvo napustio sa svojim sinom, nakon sto je Othersima predao 4 clana iz svog kampa, nakon sto je ubio Libby i Ana Luciu, i oslobodio Bena. Ne znam kako cemu biti ali definitivno nije na listi prijatelja Hurleya, a bogami ni drugih.

Sto se Walta tice, za njega jos nista nije naglaseno ali posto je otisao zajedno sa svojim ocem, predpostavljam i da ce se vratiti sa njim, ali i sa svojim specijalnim mocima.

Tako su comic book fanovi ostali bez informacije koja je bila specijalno namenjena njima, ali verujem da ce im oprostiti ;) Ekipa ce morati da se iskupi, ali sa igricom u pripremi koja ce prvi put zvanicno biti prikazana danas, i sa pitanjima publike koja mogu biti vrlo skakljive prirode, to ne bi trebalo da bude tesko ;)

1 comment:

Abakane-san said...

zabrinuo sam se za njih
dobro je sto ih vracaju
pogotovo malog