Friday, August 3, 2007

Disney potvrdio Blue Ray izdanje

Prosli su meseci spekulacije o tome da li ce se Lost pojaviti na Blue Ray-u ili nece, Walt Disney Studios Home Entertainment je konacno potvrdio izlazak ovog izdanja za 11. Decembar pod nazivom : “Lost: The Complete Third Season - The Unexplored Experience”.

Citava “frka” oko high-def izdanja pocela je u Maju kada su pojedini sajtovi u svoju ponudu ubacili ovo izdanje sa datumom izlaska u Decembru. Posle cega je Disney zvanicno odbacio ove tvrdnje, i rekao da neplanira da izbaci nijednu sezonu u “high definition”.

Onda prosle nedelje, izdanje je ponovo pocelo da se pojavljuje na sajtovima u sekcijama pred-porudzbine, izmedju ostalih i na Amazon.com-u, sto je velika indikacija da ce se nesto ipak desiti.

Sada posle svega, Disney Studios Home Entertainment je konacno potvrdio izlazak na Blue Ray-u za 11. Decembar.

Iako zvanicne specifikacije nisu jos objavljene ocekujte set od 6 diskova na kojima ce se naci sve 23 epizode u punoj 1080p rezoluciji, i u nekompresovanom PCM 5.1 surround zvuku.

U extra sekciji ce se naci audio komentari ekipe i glumaca za pojedine episode, izbrisane scene, i smesne scene sa snimanja, + jos mnogo zanimljivih stvari.

Disney je postavio cenu od 125 dolara za ovo ekskluzivno izdanje. Tako da ako imate novca da to sebi priustite, i ako imate posle na cemu to da pustite J Javite nam kako izgleda, posto cemo mi smrtnici najverovatnije to propustiti.

1 comment:

Anonymous said...

trebali bi izdati sve sezone na blu-ray-u. toliko je serija dobra.